søndag den 20. januar 2013

"24. december" ... med forsinkelse!

Undskyld, jeg helt har glemt at blogge for d. 24. december. Jeg har åbenbart haft så travlt den dag og de følgende dage, at jeg havde glemt det - men så er det jo godt, at man kan få det at vide af jer :)

Jeg var så heldig at få dette alfabet i pakkekalendergave d. 24. december - Mange tak Linda og TUSIND tak for alle de skønne gaver, du har fundet. Jeg har allerede sendt en ønskeseddel til næste års pakkekalender ;)
Håber, I alle kom godt igennem både jul og nytår. Her nåede jeg lige præcis at blive rask til jul - og dagene fløj afsted, hvor vi både fik fejret juleaften hos Farmor og Farfar, julefrokost og et par dages hygge hos Mormor og Morfar og så hjem, hvor vi fejrede nytårsaften hos nogle venner her i byen. Her efter nytår er jeg begyndt på "fuld tid" de 4 dage om ugen og jeg må erkende, at jeg er træt og når intet. I weekenderne har vi heldigvis ikke haft planer, så der har jeg forsøgt at indhente det forsømte ... og det har heldigvis også betydet, at jeg har fået brugt lidt tid på mine scrapsager. Forsøger at få det lagt på min salgs-blog ... men den driller og jeg kan ikke uploade billeder - og hvad er det så værd med en blog?? :(
Jeg håber, jeg får styr på det ... har MASSER af ting, jeg skal have solgt ud af, med alle de nye lækre ting, jeg har fået shoppet her i januar :)

Jeg ved, at jeg ikke får blogget meget "til hverdag". Jeg er bedst i december, hvor jeg har en gave hver dag, men jeg vil prøve at nå lidt ... det tager jo reelt ikke særlig lang tid at lave et indlæg, men jeg er måske heller ikke for god til at komme på besøg hos jer andre - jeg vil PRØVE ;)

Ha' en god søndag derude. Jeg skal forhåbentlig ud og kælke med sønnen i eftermiddag, hvis ellers jeg får bloggen til at virke :)

2 kommentarer:

Linda sagde ...

Velbekomme...det var super skønt at købe alle de gaver, jeg har set den nye ønskeliste og jeg glæder mig allerede til november hvor der igen skal afleveres en ny kasse med 24 gaver;-)

Jeg forsøger faktisk bare at komme i scrap hulen...men syntes der er 1000 andre ting som kalder...!!! uff alt det vasketøj og mad...vi har da spist nok i december:-))

Jeg skal igang med invitationer til fætter Frederiks konfirmation og en scrap bog om dagen;-) wauh det er spændende

God søndag til jer

Lise sagde ...

Bedre sent end aldrig....men stadig en skøn gave.

Jeg har også haft problemer med at uploade billeder, så skiftede jeg til Goggle Crome og problemet var løst. Det går som en drøm:-))))

Jeg har siddet i scraphulen det meste af dagen...skøøøønt. Det er dejligt sådan en dag, så kan man da få noget fra hånden:-))))

Glæder mig til vi ses.

Knus Lise