torsdag den 2. januar 2014

Andreas: Min første bil

Sikke en pause at have haft ... og endda uden nogen forståelig forklaring andet end manglende overskud, energi, tid ... ja! Der er måske alligevel nok af forklaringer. Jeg havde en uges ferie i november for at få styr på mit scraprum/kontor og det fik jeg egentlig også, men alle hængepartierne flyttede ind i stuen ... og der nåede jeg dem ikke, før de skulle flytte fra, så det var hurtigt ind igen og straks var det uoverskueligt og jeg har slet ikke haft overskud eller lyst til at scrappe. Nu har jeg takket være juleferien fået lidt mere styr på sagerne derinde, så i aften skulle det være og det skulle være et layout af min skønne dreng, for det er godt nok længe siden, jeg sidst har lavet et layout af hans billeder!

Det blev et layout med billederne af hans sandkasse - og det skulle naturligvis ikke være en tilfældig sandkasse, da først Moderen havde set denne røde racer! Den var måske lidt dyrere end de andre, men jeg er glad for den og Andreas har også haft mange hyggelige timer der.Egentlig har jeg lavet det lidt som et dobbelt layout - eller nærmere en "kopi" af hinanden, så det er kun det mønstrede papir og antallet af billeder, der er forskelligt. Jeg var i tvivl, om der skulle lidt pynt på, men jeg synes, at papiret "larmer" så meget, at det ikke behøver pynt. Uanset hvad, så er jeg vild med farverne - rigtig skønne og med gang i. men nu er det jo også fra evigt skønne Echo Park, jeg er blevet helt vild med!!

Jeg vil smutte til køjs, så jeg kan nå at sove lidt, inden jeg skal til scraphygge hos en fantastisk veninde i morgen hele dagen. Uha, hvor jeg dog glæder mig - og det gælder jo om at udnytte sidste feriedag fornuftigt ;)

1 kommentar:

Julie aka loxx sagde ...

det er bare blevet rigtig lækkert.. elsker din enkel opsætning.. :D god hyggetur..