torsdag den 22. december 2016

En længe ventet juleferie

Endelig har jeg fået juleferie - og idag er jeg helt alene hjemme og sikke en luksus. Jeg nyder det og har haft en stille og rolig morgen, da de andre var taget afsted. Her bagefter skal jeg have lavet de sidste til/fra kort, så jeg skal bare hygge og nyde muligheden for at være kreativ :)
Igår blev jeg spurgt, om det er muligt at købe et kort hos mig. Jeg har aldrig lavet kort til salg og slet ikke på bestilling, så jeg er spændt på at se, om jeg rammer plet (tror nu ikke, han er så svær at stille tilfreds :D ), men jeg er glad og stolt over henvendelsen, så nu skal jeg i hvert fald have sat mig til rette mellem jul og nytår og se, om jeg kan ramme noget godt.

Dagens gave er dette skønne die-sæt fra Gummiapan, som jeg har købt ved Scrapbook Fun (jeg kan desværre ikke finde dien på hjemmesiden, så måske den allerede er udsolgt der). Jeg var lidt i tvivl, OM det nu er noget, jeg får brugt, men samtidig kunne jeg ikke helt slippe bladet, så nu blev de købt og så må jeg jo "vise mig selv", at det har været et godt køb ;)

Da min yngste dreng har sidste dag i dagplejen før jul, har vi købt en julegave til hende og den skulle naturligvis have et kort med sig. Magnus var med, da jeg købte isbjørne-dien og han gik og holdt den så fint i butikken og snakkede meget om isbjørn, så jeg synes, det var oplagt at lave et kort med endnu en isbjørn. Samtidig er jeg blevet lidt vild med shaker-kort (måske fordi det er så oplagt at drysse sne ind ;)  ), men samtidig havde jeg lyst til at videreudvikle det kort, som min kollega havde fået, så resultatet endte med dette. Synes, teksten var fantastisk til en dagplejemor

Lidt detaljer - her af stemplet og istapperne, der har fået et penselstrøg med Wink of Stella


Håber, I får en dejlig dag og også får mulighed for at nyde lidt god tid. Jeg er sikker på, jeg får en fantastisk dag - for den er allerede godt igang :D

3 kommentarer:

Margit sagde ...

Spændende dies...
De er nye for mig...
Spændende hvad du finder på at lave...
Og isbjørnen er jeg stadig ganske pjattet med =0))
God 22. december

Sivsko sagde ...

Flotte dies og flot kort :)

Mio sagde ...

Dejlig gave også i dag, spændene die, anderledes det kan jeg godt li.
Det er da dejligt at du er blevet spurgt om du vil lave et kort, det styrker selvtilliden : )
Den isbjørn er rigtig sød også kortet selvfølgelig.