søndag den 3. december 2017

Familietid er hyggetid

Endelig blev det søndag og jeg er jo så heldig, at jeg har to adventskalendere. Jeg har selv købt den ved Three Scoops og så blev jeg også forkælet med en fra min mand, som jeg viste i går.
Den første gave fra min mand er en klassiker herhjemme - en skrabe-kalender og så en chokoladekalender (denne er fra Toms) - MUMS, det bliver godt :)


Gaven fra Three Scoops er et sødt stempel samt papir. Det bliver hyggeligt at få gang i både stempel og papirDesværre fik jeg i går (d. 2. december!!!) en mail fra Magnolia, at den nu er sendt fra dem til mig! Ærlig talt så kan jeg slet ikke forstå, hvordan man kan sælge en pakkekalender og så ikke få den sendt afsted før december. Jeg håber virkelig, at det er gode gaver - for indtil nu har det været utroligt besværligt med den pakkekalender. Jeg har jo bestilt én kalender, men opdagede pludselig, at jeg havde betalt to gange. Jeg skrev derfor en mail til dem, men hørte intet. Jeg ringede til dem og de ville undersøge sagen. Lige der fungerede det rigtigt godt. En eller to dage senere ringede de tilbage og sagde, at der var sket en fejl og at de ville returnere beløbet og uden yderligere problemer fik jeg pengene igen (hvordan de kan få lov at hæve beløbet to gange forstår jeg ikke).
Nu kan jeg så blot gå og glæde mig til at modtage pakken med posten ....

Det kreative indslag idag er et kort, jeg fik lavet til Scrap i Løvel. Jeg har længe haft julesokke-dien fra Tim Holtz uden at få den brugt, men pludselig fik jeg denne ide, som jeg selv er godt tilfreds med. Måske skal jeg have lidt større gran til næste model

Håber, I får en fantastisk 1. søndag i advent med mulighed for at hygge med jeres nære og kære. Jeg glæder mig til at hygge med mine drenge og lavet juledekorationer, så vores nedtælling til juleaften også kan begynde :)

Jeg bliver utrolig glad, hvis du vil tage dig tid til at skrive en kommentar herunder <3

1 kommentar:

Heidi Worsøe sagde ...

Sikke et fint julekort. Hyggeligt med adventskalendrene. Dejligt du deler indholdet.