tirsdag den 5. december 2017

Til og fra-kort i den søde ventetid ..

Ja, jeg venter stadig på posten, men forhåbentlig kommer pakkekalenderen med posten en af de næste dage, hvor jeg alligevel ikke er hjemme! Uanset hvad, så er han MEGET velkommen, når han besøger mig, for jeg glæder mig snart temmelig meget for at se, hvad den indeholder.

Igår nåede jeg et par hurtige til og fra-kort, da jeg lige havde behov for lidt ro fra børnenes ivrige energi. Magnus (3 år) var så heldig at få drillenissen med hjem fra børnehaven til hans store glæde og Andreas glædede sig til aftenens julebanko med Mor, så de var begge temmelig glade.

Først fik jeg færdiggjort en model, jeg fik farvelagt i sommerhuset i efterårsferien. Jeg er VILD med snemænd, men jeg må erkende, at jeg ikke er god til at farvelægge dem, så der er vist behov for træning. Jeg fik dog klaret disse to, som dermed blev færdiglavet i går.

Dernæst fandt jeg på denne lille model - den sødeste engle-die, som jeg har købt for længe siden men aldrig brugt. Den skal vist lidt mere i brug fremover.

Sidst men ikke mindst var der noget lidt "alternativt" papir i juleblokken, men jeg tænkte, at det kunne blive en sød model på en gave til niecen f.eks.

Ingen kommentarer: