fredag den 7. december 2018

Et sent aftenindlæg ..

men efter en "stille uge", hvor jeg bare faldt omkuld, fik jeg her til aften sat mig lidt og kigget på lidt julekort og nu kommer tvivlen pludselig ..
Forleden dag var jeg i Brugsen af andre årsager, men da de havde julesagerne stående fremme, skulle jeg da lige se, om der var noget, der fristede. Det var der (naturligvis) - for jeg fandt dette sæt kort (moderne version af Sorte-Per), men jeg synes, at motiverne var så søde. Jeg tænkte, at de da hurtigt ville kunne laves til julekort.

Da jeg pakkede dem ud, mente jeg det stadig, men nu hvor jeg sidder med dem ved scrapbordet, går jeg pludselig i stå og tænker "Var det nu en god ide, eller skal jeg droppe den og så i stedet vælge de klassiske dies og stempler og bruge dem i stedet"?

Har du et bud, hører jeg meget gerne ... de er i hvert fald lige lagt lidt væk og så må vi se, om de kommer i brug til julekortene

2 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Hvis kortene har en alm kortstørrelse, kan du jo sagtens skære motiverne ud med en die og bruge som “billede” på julekort. Du har sikkert både runde, ovale og firkantede dies der kan passe ... vil jeg tro.
Det er i hvert tilfælde nogle søde motiver.
Jeg engang brugt et memoryspil til OSH kort.
Spændende hvad du finder på.

MosteH sagde ...

Det var da en fantastisk ide som topper. Motiverne er søde, ideen er god. Sæt i gang 😊