lørdag den 22. december 2018

Juleferien kom i fuld fart ...

og jeg blev som sædvanligt overrasket over, hvor hurtigt tiden flyver afsted i december. Synes jo egentligt, at jeg kom godt fra start, men pludselig blev jeg indhentet af det praktiske - måske fordi jeg har sagt mit job op og derfor havde travlt med at færdiggøre tingene, aflevere projekter videre til kollegaer og sikret mængden af hængepartier efter mig.
Jeg har stadig ikke fået skrevet mine julekort, men jeg tænker, at jeg har nok - så nu skal de blot skrives inden juleaften. Modtagerne har nok vænnet sig til at de må vente på dem til mellem jul og nytår herfra :)

Jeg havde heller ikke fået lavet til og fra mærker til svigerfamilien, så der fik jeg lavet lidt i går aftes, så der er styr på de gaver

Resultatet blev lidt blandet - lidt i stil med dem, som jeg lavede først på måneden og så fandt jeg mine Copics frem og hyggede med dem - lige indtil kl. 02.00 i nat!! DET var ikke meningen, men det var så hyggeligt at sidde med det igen

Her lidt stempler fra Magnolia - en af mine første store forelskelser i scrap-verdenen <3
Tag'en er fra Simple & basicOg her lidt stempler fra Gerda Steiner
Tag'en er punchet fra Stampin Up, som laver hele toppen i en. Er SÅ glad for, at jeg fik fingre i den punch.Håber, I har nået at hygge og nyde julemåneden. Jeg har hygget med børnene undervejs med småkagebagning, pynte gingerbread-huse og hente juletræ, der skal ind og pyntes i dag. Derudover har vi hygget med spil og julekalendere - lige som december også skal være.

Håber, du har lyst til at skrive en kommentar - det gør mig så glad og varm ind i sjælen :)

Ingen kommentarer: